sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Hopeaa hääjuhlaan


Helmikuussa pääsemme osallistumaan pitkästä aikaa hääjuhlaan - olettaen ettei Big C. enää estä tällaisia tapahtumia - joten päätin olla kerrankin ajoissa liikkeellä ja tein itselleni mekon juhlaan. 


Black Fridayn aleista Nappinjalta löytyi joustosamettia edulliseen metrihintaan. Vaikken ole koskaan ollut sametin ystävä missään muodossa, tämä oli heti rakkautta ensisilmäyksellä. Mikä hämmentävää, en myöskään ole suuri harmaan ystävä, mutta tässäkin se oli hyvä valinta. 


Tein äidilleni iltapuvun hyödyntäen Ottobre 5/17 kaavaa. Mietin heti, että tuolla kaavalla teen vielä itsellenikin ja kun kangas löytyi, päätin ottaa projektin työn alle. Kaavaan nähden muokkasin hihat. Olisin halunnut himpun pidemmät hihat, mutta kangasta oli varsin rajallisesti visiooni nähden. 


Pääntie on toteutettu alavaralla. Helmassa on käänne. Ehkä pari senttiä pituuttakin olisi voinut puvussa olla enemmänkin, mutta sitäkään ei kankaan riittävyys sallinut - ensi kerralla lunasta siis himpun verran pidempi pala. 


Kiva tuli kyllä. Täytyy tunnustaa, että pelkästä mekossa hyppely reilun parinkympin pakkasessa keräsi kyllä katseita ja osoituksia. Hassua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!