keskiviikko 5. tammikuuta 2022

Kummipoikien joululahjapaketit

Vanhimman kummipojan paketin pehmeä osuus onkin näkynyt täällä jo aiemmissa postauksissa, mutta nuorempien paketit kokosin tähän samaan.

Eskari-ikäinen kummipoika pitää Hämähäkkimies-jutuista, joten hän sai varsinaisen teemapaketin, jonka pehmeä osuus piti sisällään Myrtikin collegesta ommellun paidan sekä punaisesta collegesta ommellut Jujunan Hidden treasure -housut. 


Paidan pääntielle ompelin resorin renkaana, kuten myös hihansuihin. 


Housuissa on mahtavat sivutaskut, joihin on mukava kätkeä aarteet. Tein housujen resorit samasta collegesta. 


Pienemmät kummipojat saivat perusvaatetta. 


Ommellisen ohuesta collegesta ompelin paidan, jonka kaikki resoriosuudet tein collegesta - myös pääntie on kantattu samalla kankaalla. Tähtipöksyjen kangas on Ihetehheniltä ostettu. Tein myös näihin housuihin taskut. 


Nallehupparin korvat on leikattu vapaalla kädellä. Muutoin huppari on muokkailtu Ommelkuplan Isohupusta. Housujen trikoo on Paapiin Reppunalle. 


Vielä löytyi jemmoista pätkä Noshin kameraa. Ompelin siitä paidan, jonka hihansuihin ja helmaan tein resorimaiset renkaat samasta trikoosta. Pääntie on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen. 


Näissä housuissa ei ole taskuja. 


Ensimmäisen setin collegea jäi sen verran, että siitä sai vielä pienet pöksyt. Näihin tein taskut sivuun. Pariksi tein pehmeästä trikoosta peruspaidan. Paidan pääntie on kantattu resorilla, hihoissa sen sijaan on pitkät käänteet. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!