perjantai 16. elokuuta 2024

Pantoja joka päähän

Nyt tulee varsin kuvatäyteinen postaus, jossa on koottu kaikki puolenvuoden aikana valmistuneet, postaamattomat pannat. Pannat valmistuvat mukavan nopeasti kohtalaisen pienestä trikoomäärästä, joten kauniimmat tilkut tulee säästettyä näitä varten.


Puputrikoo alkaa olla nyt käytetty tässä sävyssä. Yksi pupurusettipanta suuntasi maailmalle, yksi omalle neidille ja yksi kummitytölle.


Samaan syssyyn valmistui muutama muukin rusetti, jotka samassa yhteydessä lähtivät kummitytön siskoille, kun menimme rotinoimaan pienintä tulokasta.


Eräs henkilö kaipaili pyöräilyyn kypärän alle itselleen ja tyttärelleen sileitä pantoja. Näihin valikoitui kankaaksi kukkakuosit, tällä kertaa Nappinjan Pionia ja ruusukuosia.


Myös solmupantoja tulee ommeltua usein. Näillä pannoilla eskarilainen kiitti kuluneesta vuodesta viime keväänä ryhmänsä hoitajia.


Lilan yksivärisen tilkut ompelin omille neideille pannoiksi ja saipa nukkekin oman.


Sattui taannon kevättalvella, että sakset löysivät erään pikkuneidin etutukan. Tein nämä pannat tilkuista, jos niistä olisi ollut pientä lohtua hetkeen, joka ehkä heitäkin vielä joku päivä edes vähän hymyilyttää. Voi veijarit!


Kasaa pantoja pyydettiin myös kahvilayrittäjien käyttöön. Näistä valikoituivat mieluisat ja sopivat ja suurinosa muistakin on jo tiensä maailmalle löytänyt.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!