maanantai 9. syyskuuta 2024

Kesäisiä vaatteita


Kesänlämpimiin on mukava palata näin kuvien muodossa. Niitä kuvia onkin ihan jonkin verran julkaisematta, sillä loppukesä ja alkusyksy on ollut varsin kiireistä aikaa.


Kesän aluksi ompelin kaksi doublegauze-mekkoa pienelle neidille. Tein hälle viime vuonna myös parit mekot, mutta kun lapsilla on tapana kasvaa, tulivat uudet mekot tarpeeseen. 


Mekoissa on perhoshihat sekä kuminauhakujalla rypytetty pääntie. Ihanan kevyt, ilmava materiaali on täydellistä kesän hellepäiviin.


Nämä harsokankaat ovat Bellabitiltä.


Laventeli on pitänyt pintansa lempiväreissä. Ostin läjän silityskuvia, joiden kanssa varsinkin yksiväriset sopivat mainiosti. Heppakuva pääsi koristamaan esikoisen paitaa. Paita on kestänyt tosi hyvin toistuvia pesuja, eikä kuvakaan ole ottanut osumaa!


Kuopus tykkää kovasti leopardikuosista. Tästä t-paidasta tulikin hänen kestosuosikkinsa.


Muutamia kukkatrikoopaitoja tarvittiin myös varsinkin isompien neitien kesävarustukseen.


Ommellisen kuosista ompelin useammankin vaatteen ja viimeisestä palasta tein paidan esikoiselle. 


Kesän perhekuvauksiin tein kukkatrikoopaidat triolle. Näihin pariksi yhdistettiin farkkualaosat. Savonlinnan Sulosaaressa kuvatuista kuvista tuli oikein ihania. Suosittelut Toni Härkäselle!


Kesäloman ja helteiden aluksi keskineiti totesi, ettei hällä ole yhtiäkään sopivia capreja. Surautus yksivärisistä tuotti kesän käytetyimmät vaatteet.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!