maanantai 9. maaliskuuta 2015

Paitoja isolle ja pienille veljeksille


Viime kesänä tilasin Ebayn kautta ihania pöllösilityskuvia teksillä big brother ja little brother, toki samat myös siskotekstein. Tein kummipojalle ja tämän (silloin tulevalle) pikkuveljelle yläosat noilla tarroilla. Tein fiksusti paidan ja bodyn valmiiksi ja silitin kuvat. Niinhän siinä käy, kuten arvata saattaa, ettei mennyt ihan niinkuin piti: isovelitarra meni aivan pilalle. Uutta tilatessa myyjä olikin muuttanut lähetysasetuksiaan, eikä lähettänyt enää eurooppaan. Tietenkin. Sitten sattui pari kämmiä Etsyn kanssa, mutta vihdoin ja viimein sain Etsyn kautta tilattua uudet iso- ja pikkuvelitarrat. Tällä kertaa silitin kuvat ensin kankaaseen ja vasta sitten askartelin itse vaatteen. Vaikka toimin ohjeiden mukaan, niin silti tälläkään erää isoveli ei saa täydellistä paitaa :( Silitin vieläpä ensin pikkuveljen pöllön, mutta silti jotain tapahtui isoveljen kuvassa ja näin yön jälkeen sen tausta on kellastunut. Sen verran arvokkaita kuvien tilaaminen Ameriikasta kuitenkin oli, että saa kelvata. Eiköhän kaksivuotias kuitenkin saa valkoisesta paidan etumuksesta varsin nopeasti muun värisen.

Otin kaavat paitaan (92 cm) ja bodyyn (68 cm) Ottobren 4/14 lehdestä. Taustakangas molemmissa sinistä, etumus valkoista ja hihat siniraitaa, pääntien kauttaus tausta sinistä. Hihansuut ja helman tikkasin peitetikillä. Bodyn helmaan nappasin pihdeillä kolme nepparia. 







Ensimmäinen pikkuveli versio lähtee lahjaksi toiselle tuoreelle pikkuveljelle. Nyt kun saan tarpeeksi etäisyyttä näihin, voisin kokeilla tehdä siskoversiot omille neidoille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!