perjantai 20. huhtikuuta 2018

Mutturallan ihanuudet


Olin joku viikko sitten niin "hurja", että ompelin kaikki täysleveät Mutturallan suunnittelemat nallet ja kissat, mitä omistuksestani löytyy. Tykkään näistä kuoseista ihan hillittömästi! Kuopuksen keltainen kissabody, joka on samaa sarjaa, on jatkuvassa käytössä ja kohta harmillisesti pieni.

Isommille tyttösille tein tunikat Paapiin Siiri-kaavalla. Esikoinen sai pinkkiä nallea, keskimmäinen vihreitä kissoja. Vihreää minulls pitäisi joku vajaa pala olla tilkkulaatikossa, muttei se sieltä löytynyt kylläkään. Kun se jostain ilmestyy, teen siitä kuopukselle yläosan.


Iki-ihana lila päätyi esikoiselle paidaksi, sillä edelliset ovat kutistuneet tai tyttö venähtänyt - veikkaan jälkimmäistä. Kaavana tässä on Paapiin Myyry. Lopusta tein kuopukselle legginsit, mutta jokin aivopieru kävi, sillä tein ne käytössä olevaa kokoa, joka ei tule enää kovin kauaa mahtumaan. Näistä tuli kyllä ihanat ja täytyy nyt pitää niitä ahkerasti. Kaavana legginseissä on Nosh, joista on käänteet lahkeensuista jätetty pois.
Majapuulta olen joskus myös tätä sinisävyistä Mutturallaa ostanut. Sininen ei varsinaisesti väreihini kuulu, mutta kun kuosi on niin ihana, tein myös tämän pätkän omilleni. Nuorimmaiset tytöt saivat paidat Myyryllä. Kuopuksen paita on seuraavaa kokoa, vielä bodyt ovat helpompia. Kankaan rajallisuuden vuoksi takakappaleessa on kikkailua. 

Miau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!