maanantai 8. tammikuuta 2024

Pehmeitä paketteja


Nuorimmaisen kummitytön lahjapakettiin neuloin jo alkusyksystä Klompelompe-neulekirjasta naruolkaimisen alaosan. Alaosan pariksi sopi superhyvin Nappinjan pionitrikoo, jonka pionit ovat miltei täysin samaa sävyä langan kanssa.


Paitaan halusin pientä erikoisuutta, vaikka kuosi sinänsä ei liikoja erikoisuuksia kaipaakaan. Olkiin tein reilunkokoiset olkafrillat, jotka rypytin framilonilla.


Lankana alaosassa on Novitan Seitsemän veljestä. Kaikkia ihania ohjeita noissa neulekirjoissa on kyllä, onneksi on näitä pieniä lähipiirissä ja toivottavasti tulevaisuudessa lisääkin.


Pienimmällä kummitytöllä oli tarve nimenomaan seuraavan koon yläosista, joten ompelin mukaan pakettiin myös toisen kukkakuosisen trikoopaidan sekä Hellinin poniletistä collegetunikan.


Miehen kummityttö sai joululahjassa kissapaidan. Tämä Versonpuodin kissacollege on tosi ihana.


Omalle kuopukselle sekä tämän hyvälle ystävälle, joka on niinikään kummityttöni, ompelin samisteltavaksi Metsolan ribbistä peruspaidat. Kaavana oli ribbikaava, joka näyttää toimivan mittasuhteiltaan tosi kivasti.


Hihansuihin tein pitkät resorit samasta kankaasta. Pääntielle ompelin renkaana samaa ribbiä.


Yhdelle kummitytöistä ompelin Minni-mekon. Minnissä kaavana on Amanda-kaava. Helma on rypytetty framilonilla. Hihansuissa on samankankaiset resorit ja pääntie on kantattu trikoolla.


Samaiselle neidille ompelin pakettiin yksisarvisista tunikan. Perustunikassa on myös tuplaikää tuomassa hihansuuresorit. 


Tein samaan pakettiin vielä pupulegginsit. Kuminauha on legginseissä ommeltu suoraan vyötärölle renkaana ja tikattu peitetikillä.


Samasta kankaasta tein tunikan eräälle pikkuneidille joululahjaksi. Tämä kuosi on kyllä todella suloinen ja värikin on varsin ihana.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!