sunnuntai 13. lokakuuta 2024

Uniikit: Grandma's party


Jos jossain kuosissa on jytyä, niin tässä! Kun minusta tulee aikanaan mummoikäinen, haluan ehdottomasti olla kuosin vetreä tyylilyyli! Jalka nousee kepeästi ja seura saa pirskahtelemaan. 

Kuosi on aivan paras! Lilasävykin on hyvin kaunis. Toisaalta pohjaväri on yllättävä yhdistelmä kuosiin, mutta mielestäni se toimii ja mikä itseni kannalta parasta, sekä pohjaväri että kuosi kolahti kerralla ja lujaa kolahtikin!


Kangasta minulle oli puolitoista metriä. Tutkiskelin kuosin mummojen mekkoja suhteessa kankaan riittävyyteen ja lopulta päädyin kellohelmaiseen mekkoon - paitsi, ettei pala riittänyt kellohelmaiseen, vaikka olisin tinkinyt hihojen pituudesta. Kompromissina tein helmasta kapeamman ja hihoista vajaamittaisen.


Mekkokaavana toimii Suuren käsityölehden 6-7/24 mekkokaava. Kaava on tehty vähemmän joustavalle kankaalle, mutta toimi hyvin trikoostakin. Alkuperäiseen kaavaan jätin vetoketjun pois ja tein takakappaleen taitteelta. Jätin edestä myös muotolaskokset pois. Pääntielle lisäsin eteen hieman lisää avaruutta.


Pääntien toteutin alavaralla. Tikkaavat ompeleet on tehty peitetikkikoneella.


Mitäs tykkäät? Toivottavasti mummoja (ja pappoja!) nähdään tulevaisuudessa lisää!

https://www.uniikit.com/tuote/trikoo-granmas-party/







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!