tiistai 14. kesäkuuta 2016

"Tekisitkö...?"

Nyt tuleekin oikea kokoelmapostaus, mitä viime viikkoina on valmistunut. Yhteistä näillä kaikilla on se, ettei mikään jää omaan talouteen: osa kääriytyy lahjapaperiin ja osa tuli pyyntönä, että pliiiiis.


Ensimmäisenä tässä 110 cm Hiiop-jumpsuit. Tämän kanssa sattui pieni aivopieru ja olinkin leikannut etukappaleet nurin huppuun nähden. Päätin kuitenkin (collegen jo loppuessa) kääntää tämän onneksi, aika vekkuli jumpperista tuli näin, kun kuviollinen kuosi on päällepäin!

Jollain kohtalaisen uudella Ottobren peplum-kaavalla tuli tehtyä paita eräälle neidille. Kokoon 152 cm kaava ei riittänyt, mutta aika näppärästi sen siihen suurenteli.
Anoppi tykästyi niin Jussi-collarista tekemääni kaulusmekkoon, että tahtoi samanlaisen. Ihan kopiota en tehnyt, mutta nopeasti eroja tuskin huomaa. Pitäähän jokaisen kuitenkin olla uniikki! Tässä kaavana siis Ehta.


Eräs pienen pieni pikkumies oli kesähattuja vailla, joten tilkkulaatikolle tuli käyttöä. Lierihattu oli Ottobren Sunshine, pipoissa peruspipo muokattuna 41 cm päälle ja lippa Ottobren pappahatusta. Mihin lehtien numerot tähän väliin jo hukkasinkaan.. etsin kyllä tarvittaessa :)


Aikas söpöjä <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!