torstai 3. elokuuta 2017

Pienten miesten autokuosit

Pitkästä aikaa on ollut tarve lahjoille ja nimenomaan pienille miehenaluille. Tämä postaus on nyt vähän sekalainen monine eri vaatteineen, mutta ehkä siitä selvitään.

En enää muista, mistä tämä autokuosi on alkujaan. Parissa sävyssä olen ostanut sen jostain kangasliikkeestä ja muutaman pätkän muistaakseni kirppariltakin. Kivan raikas kuosi minusta.

Ruskeapohjainen paita meni 3-vuotiaalle synttärisankarille. Kaavana Paapiin kaavakirjan Myyry-paita. Body sen sijaan lähti vauvalahjaksi, siinä kaavana Jujunan Nooa.Valkopohjainen paita lähti lasten serkulle 4-vuotislahjaksi. Poliisipaita kummipojalle, kun poliisileikit nostavat päätään. Molemmissa kaavana Myyry.Sinipohjainen taipui housuksi toiselle poikavauvalle. Näissä kaavana Jujunan Niklas. Noshin legginsikaavalla tein mukaan myös toiset pöksyt, jotka Paapiin Twigs-kuosia.2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Jonkin aikaa blogiasi sekä instan kautta seuranneena ei voi muuta kuin ihailla sitä, kuinka tuottelias olet! Teet kyllä niin upeita vaatteita sekä muita käsitöitä.

  Mukavaa elokuuta teille!

  Terveisin Essi Kotkasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mukavaa hiipivää syksynalkua teidänkin suunnalle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!