tiistai 9. tammikuuta 2018

Ensimmäiset Talviperhoset


Kangaskapina lisäsi tulostettaviin ilmaiskaavoihin Talviperhosen, joka tuli suoraan tarpeeseen. Meillä erityisesti esikoinen rakastaa pyöriviä helmoja, frilloja, röyhelöä, kimaltavaa ja muuta hyvin prinsessamaista.

Kumpikaan mekko ei ole tehty täysin kaavan mukaan: kummassakaan ei ole olkaröyhelöitä ja vain esikoisen mekossa on sekä ala- että ylähelma. Sinertävän mekon helma on siis tehty pelkällä alahelmalla.

Kummankin mekon helma on huoliteltu rullapäärmeellä. Sen kanssa olikin jo ongelmia, vaikka saumuritikki oli siistiä. Tämän jälkeen puhallutin koneen ja öljysin - tosin tarpeeseen nekin - mutta ongelma ratkeai vasta, kun langotin koneen kokonaan uusiksi rullapäärmeasetuksille suoraan.

Kankaat on ostettu paikallisesta Bellabitiltä. Yksivärinen lila tosin on mahdollisesti Kangaskapinalta. Hihansuissa ja pääntiellä on kolminkerroinkantattu resoripääntie.

Malli on kivan slimmi ja tykkään vaakasauman kohdasta - minun makuuni Jujunan Butterfly alkaa hieman liian alhaalta. Toisaalta Butterfly-kaavan täyskellossa on puolensa. Myös Butterflyn olkafrilloista pidän enemmän - vaikken niitä aina laitakaan, rajansa hörtyvillä äidin makuun. Myös koko pitää hyvin paikkansa, mutta enemmin naftia kuin reilua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!