maanantai 13. tammikuuta 2020

Joululahjat: ystävä hyvä


Suurinosa ystävistäni on ympäri Suomea, sillä opiskelujen myötä ja elämän viedessä monet ovat asettuneet satojen kilometrien päähän. Osaa näen hyvin harvoin, mutta onneksi puhelin auttaa asiassa. Tämän vuoden paketintoimituksessa hieman lisäjännitystä toi postin lakko, mutta onnekkaasti lahja pääsi perille tänäkin jouluna myös pohjoisempaan. 

Nämä vaatteet menivät käsityöopintojeni tiiviin kaveriporukan jäsenen lapsille. On toisaalta hassua, ehkä vähän pelottavaakin ommella toiselle kädentaitajalle, mutta aina yhtä saada heiltä sitä parasta palautetta: vaatteet ovat kuulemma nonstop-käytössä ja aina niitä ihastellaan yhtä paljon 😍

Autot-fani sai trikoopaidan teemanmukaisella kuosilla. Paidan kaavana on Paapiin Myyry. Pääntiet ja hihansuut on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen.
 


Pikkusiskolle tein tunikan, jonka muokkasin niinikään Myyrystä. Tämä trikoo on Kangaskapinalta (kuten ehkä Autotkin). Koska koko kangas oli käytettävä kerralla, tein vielä mukaan rusettipannankin, vaikka vähän heikosti ne ainakin meillä menossa kestävät mukana.







Ja olipa kiva, kun niistä jälleen tykättiin 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!