sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Kuopuksen pupupaidat


Kuopus on suuri pupufani, joten hän luonnollisesti valitsi uusiin paitoihinsa pupukankaat. Hän on venähtänyt nyt hurjasti pituutta ja varsinkin kädet tuntuvat olevan hurjan pitkät. 


Tämä puputrikoo on ihana. Kangas on muistaakseni Nappinjalta. Hihansuissa on pitkät resorimaiset kappaleet, pääntie on kantattu käsin.


Suomen kädentaidonmessuilta Mainelakeuksen pikkupalalaarista mukaan tarttui tämä puputrikoo. Pala oli vähän naftinmittainen paitaan, mutta hyvin selkä ja napa peittyvät, kun kädet pitävät alhaalla. Pala meni niin tarkalti, että pääntie piti toteuttaa resorilla. Paidasta tuli silti kovin mieluinen neidille.


Myös toinen puputrikoo meni niin täydellisesti, että ompelin pääntielle resorirenkaan. Hihansuihin sain trikoon kuitenkin riittämään.

Tämä Lalian Vintage pupu -college on niin kaunis varsinkin valmiina vaatteena. Jemmoista löytyi aivan täydellisesti mätsäävää viininpunaista resoria, joka menikin aivan kokonaan - muutoin oisin tehnyt hiharesoreista muutaman sentin pidemmät, sillä paita on nyt hyvin käypänen. Seuraavaan Jujunan collegepaitaan siis hihoihin pitkäkätiselle muutama sentti lisää pituutta.


Lisään postauksen loppuun vielä toisen pupufanin paidan sekä kauriista ommellun tunikan. Myös nämä Mainelakeuksen trikoot on Suomen kädentaitomessujen löytöjä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!