sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Pehmeitä paketteja pikkutytöille

Tammikuussa juhlittiin loppuvuoden prinsessan syntymäpäiviä. Miehen kummityttö sai lahjaksi kolme perustunikaa, joiden suloiset kuosit eivät minusta enempää vaadikaan.


Mutturallan kiukkuisista nalleista meillä on omallakin neidillä tunika ja se on ollut tykätty. Pinkki pohjaväri on ehdoton, toivottavasti tunika kokonaisuudessaan miellyttää pikkuneitiä.

Toisessa tunikassa on Paapiin trikoo. Kolmannen tunikan kepparikangas on muistaakseni Ommelliselta.


Kaikissa tunikoissa on hihansuissa pitkät hihansuuresorit tuomaan pidempää käyttöikää. Pääntiet on kantattu käsin trikoolla ja tikattu peitetikkikoneella.


Toinen pikkuneiti saa lopusta kepparikankaasta yksiväriseen taustakankaaseen yhdistettynä t-paidan.


Eräs lehmäfani sai kaverisynttärilahjaksi paidan, jonka trikoo on Sunnydaylta. Oma kuopus ihastui kuosiin myös kovin, joten hän odottaa omaa paitaansa.


Myös tässä paidassa pääntie on kantattu käsin trikoolla ja hihoissa on tuplakoon trikoiset resorikappaleet.


Seitsemänvuotias nuori neiti sai kaverilahjaksi tunikan Leena Renkon trikoosta. Tästä tuli kyllä omasta mielestäni aivan ihana. Pääntie on kantattu trikoolla perinteisesti.


11-vuotias sai kaverilahjaksi collegepaidan. Tykkään itse tästä kankaasta kovin, täytyy katsoa, riittäisikö loppu samanlaiseen paitaan itselleni vai saako esikoinen samistelupaidan kaverin kanssa.


Kevät onkin aikamoista juhla-aikaa, joten vielä saa kone surrata monet kerrat ennen kesän juhlia. ☺️




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!