maanantai 9. marraskuuta 2015

Ei syksyä ilman kärpässieniä

Kun nyt päästiin kuvailemisen makuun, postataan heti perään toinen Ehta-mekko. Tämä Ehta on varustettu hupuilla ja taskuilla, mutta muutama muutos kaavassa on alkuperäiseen: hihat ovat kaavaa lyhemmät, resorit mallattu mieluisen pituiseksi - joka tarkoittaa sitä, mihin resori riitti - ja helmaa lyhennetty ja siihen lisätty resoria, jotta aikaan on saatu hieman pussittava helma. 

Kangas on joustofroteeta. En taaskaan saa päähäni, mistä tilasin kankaan.. Joka tapauksessa se oli jämäpalana, jota sain napattua kahden metrin edestä. Onneksi, sillä haluan aivan ehdottomasti tästä kankaasta jotain myös tyttösilleni. Kangas on minusta aivan ihana. Onhan se lapsellinen, mutta niin olen minäkin. Hupun vuoritin punaisella trikoolla, joka löytyi jemmoista. Ei sattunut aivan saman sävyistä olemaan kuin resori, mutta niin lähellä, että tuskin olisi paremminkaan voinut sattua. Vähän sain trikoon kanssa kikkailla, sillä se ei sitten hupun jälkeen riittänytkään taskupusseihin, mutta sauma jää hyvin piiloon.Minusta vaan niin superihana, että tämä päällä ylpeänä töihin! 

P.s. Muutamia vuosia sitten useampaankin otteeseen sekoituin kuulemma oppilaisiin, saa nähdä erottuuko ope tällä edukseen vai ei ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!