perjantai 18. maaliskuuta 2016

"Let it goooooooo..."

Olen käyttänyt Ottobre 5/13 Lionella-mekkokaavaa muutaman kerran aiemminkin (ananaksesta ja palloista). Kaava on kyllä supersuloinen. Ainut, etten enää muistanut, että kaavassa vyötärölinja on aika ylhäällä ja mekko on ennemminkin tunika kuin mekko, mutta mitä pienistä. Tyttömäisen söpöä menee myös tunikamittaisena, mutta seuraavasta teen kyllä mekon, sillä ne ovat meillä nyt ehdottomasti "kuuminta hottia".

Kuosiksi valikoitui - yllätys yllätys - Elsa-kuosinen digiprintti. Tämä mekko oli heti mielessäni tästä kaavasta tehtynä. Helmaan ajattelin alafrillan sinisestä, mutta näin pinkkivaltaisessa taloudessa ei sinistä kangasta löytynyt kuin yhdessä sävyssä ja sekin siinä aivan väärässä. Mallailin vaikka mitä kankaan pariksi ja ainoastaan tämä mustavalkea tähtikuosi pääsi jatkoon. Pääntien halusin joka tapauksessa kantata mustalla rauhoittamaan digiprinttiä.







Takana mekossa on tamppi (onhan se sen niminen?). Pidän tosi paljon siitä, että ylempi frilla menee vinosti, se tuo jotenkin ilmettä mekkoon :) Hihat muokkasin tähänkin versioon tehden ne yksinkertaisena. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!