torstai 23. helmikuuta 2017

Lahjaompeluksia

Alkuvuosi on aina yhtä juhlaa. Monet kavereiden lapset täyttävät vuosia ja vaikka varmasti yksikään noista perheistä ei pakettia odota, minä nään sen hyvänä syynä ommella. Niin tälläkin erää:


Erään ystävän ihastuttava tyttönen täytti hetki sitten kaksi vuotta. Juhlia ei vielä ole ehditty viettää, mutta uskoisin, ettei yllätys paljastu tällä aika välillä enää. Pikkuneiti tulee löytämään paketista lehmä-kuosisen yömekon (koska yömekot ovat in) tai miksei se halutessaan menisi tunikanakin. Malli on vapaasti saksittu Noshin paitakaavasta.


Eräs kaksi vuotta täyttävä pikkumies tulee sen sijaan löytämään kääreistä lehmäpaidan, jossa myös kaavapohjana Nosh. Hihansuihin kaavasta poiketen kanttasin kääntäjällä.Pikkuneiti tulee löytämään kääreistä myös legginsit. Näissä kaavana Noshin legginsikaava ilman kääntölahkeita.


Eräs vuoden täyttävä pikkumies löysi paketistaan Mikki-kuosisen kaksinkertaisen trikoopipon ja samankuosisen paidan. Tässäkin paidassa myös Nosh pohjana.Pikkuneidin pakettiin oli pakko väsätä vielä paita tästä värikkäästä, pinkkipohjaisesta kankaasta. Kokeilin helmaan resoria ja minusta se tuo ihan mukavan lisän.
Toivottavasti pakettien saajat tykkäävät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!