tiistai 14. helmikuuta 2017

Paapiin Pesue


Viime possupussista paljastui pätkä Paapiin Pesuetta, joka pääsi vuorostaan käsittelyyn. Kankaan sävynä on oikein söpö vaaleanpunainen, eivätkä pikkuprinsessat vastustelleet sitä ollenkaan.

Pala kangasta taittui paidaksi, jossa kaavana Paapiin Myyry-paita uudesta Paapiin lasten kaavakirjasta. Jotenkin poikkeuksellisen kiva ommella Paapiin kaavoilla juuri näistä Paapiin kankaista :) Resorikanttaukset tein kääntäjällä niin pääntielle kuin hihansuihin.
Kuopukselle tein mekon Ottobren Circus Horse -kaavalla. Hihoihin laitoin juuri Saksan Waldstürmerista kotiutunutta harmaata pisaraa. Helman rypyttämiseen käytin framilonia, jonka kanssa olemme nykyään hyvin sinut. Harjoitus tekee mestarin!
Isomman siskoksen samistelumekon tein kokonaan Pesueesta. Hihansuissa on ohuet resorirenkaat, pääntie sen sijaan kantattu.
Prinsessakriteerit taisi kaavalla täyttyä. Vähän reilu on mekko varsinkin esikoiselle, mutta samalla kaavalla kaksi kokoa pienemmät ovat juuri niin nafteja, että päätin kuitenkin jättää vähän kasvunvaraa. Ei minusta kuitenkaan yhtään liian iso pidettäväksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!