keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Kesäksi bambuvaatetta pikkusiskolle


Minulla on jo kovin kesäinen olo! Kesä, kesä, kesä! Tule jo! Tällä viikolla onkin olleet oikein lämpöiset ilmat, tänään jo 18 astetta näytti mittari varjossa! Tästä johtuen on neulekin edennyt varsin hitaasti, tänään en ole sitä hipaissutkaan. Ompelukone sen sijaan on surissut ennätysmääräisesti koko talveen ja kevääseen nähden. Kummipojalle on tulossa bambuisia vaatteita, mutta siinä ohessa valmistui myös omalle pikkuiselle ihanaa bambua kesäksi. Bambu kun on aivan mahtava materiaali, niin ihana ihoa vasten, lämmin talvella ja viileä kesällä. 

Myllymuksuille tuli kaverin kanssa tehtyä tilaus ja näistä ihanista kankaista muodostui ensitöikseen pikkusiskolle body ja kahdet kepeät kesäpökyt koossa 68 cm. Resoreita on viime aikoina ostanut vähän sieltä sun täältä, joten näiden alkuperästä en ole aivan varma. Erivärisiä resoreita on muutenkin jemmassa, mutta aina se oikea sävy tuntuu puuttuvan ;)

Housuihin muokkasin kaavan Ottobre 3/13 Summer sea -kesäpöksystä pidentäen lahkeiden pituutta ja resorien mittoja. Pitkät resorit kun mahdollistavat käytön kahdella tapaa ja näin käyttöikä on pidempi. Pöksyt ovat lököttävät, vähän haaremimallia. Onpa kesällä ilmavaa! Nythän onkin kuumaa kesää luvattu... Bodyn kaava sen sijaan on Ottobrestä 4/14.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!