tiistai 12. toukokuuta 2015

Sateenkaari-Reaverset

No nyt ne ovat valmiit, MINUN OMAT Reaverset. Ohje on Reaverse-nimellä Ravelryssä, ja itseasiassa nyt Realta on tullut kokonaan neulottukin ohje Reaverseihin ja tulihan se ostettu: innolla puikkoihin! Aloitin kuitenkin itselleni tossut vielä vanhalla ohjeella, joka siis sisältää virkatun pohjan.

Omat tossuni ovat värikkäät, ihanasta Novitan Seiskaveikan sateenkaaresta. Harmaa lanka löytyi jämäkerinä, kuten mustakin. Valkeaa oli pakko käydä ostamassa kerä, sitä kun niin harvoin tulee käytettyä mihinkään, ettei jemmoistakaan löytynyt.

Nyt ohje oli kolmannen kerran työnalla, näkyi se jäljellessäkin. Neuleosuus ei aiemminkaan tuottanut ongelmia, mutta virkkuukoukun kanssa meillä on ollut etäisyyttä jo kauemmin. Nyt kolmansien tossujen jälkeen virkkuujälkikin oli siistiä ja tiukkuus sopivaa ja käsialani vastasi ohjetta. Jipii! Harjoitus tekee mestariksi, vaikka toki siihen on edelleen matkaa. Seuraavaksi kuitenkin kokeilen kokonaan neulottuja Reaverseja, saa nähdä, kumpaan malliin tykästyn enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!