sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Pilvimekkohyökkäys


Ensinnäkin ihanaa äitienpäiväiltaa jokaiselle!

Tein tovi sitten kaikille meidän perheen naishenkilöille pilvimekot, mutta päätin jättää postauksen näin äitienpäiväksi. Eihän meitä äitejä olisi ilman lapsia, eikä lapsia ilman äitejä. Molemmat tämän äidin kullannuppuset saivat siis pilvikuosiset mekot minun tapaani, ja tottakai myös "pikkuäidinkin" pienokaisen piti samaisen kuosin mekko ylleen saada. 

Oma mekkoni on tehty jälleen hyväksi havaitulla Ruskamekon kaavalla. Näyttääpä tuo kaava tulleen loppuunmyydyksi, eikä sitä enää Pikkupiltin sivustoilta saa ostettua. Sen sijaan sinne on tullut myyntiin muutama muu houkuttava kaava... Onneksi tämä kaava on kyllä muokattavissa, kun vähän omaa mielikuvitusta ja uskallusta tehdä, mitä haluaa.

Pikkuneitien mekon kaava on Ottobren 1/15 lehdestä, nuken mekko sen sijaan omin käsin tekaistu. Kaikkien mekkoja koristaa pitsivetoketju - ah, miten olenkaan niihin ihastunut. Omassa mekossani se on kätevä pikkusiskon syöttöjä ajatellen, pikkuneideillä pukemista helpottamaan. Nukke ei sitten ketjua saanutkaan, kun olisi yltänyt napaan ja ohikin.

Kankaiden alkuperästä en ole aivan varma, sillä ne löytyivät trikoojemmoistani. Nuken mekon mekkokangas jäi jämäksi, kun tein pilvimekon bestikselleni. Helpot ja mukavat. Peitetikki ja saumuri pääsivät jälleen käyttöön, ompelukonekin pitkästä aikaa, kun kiinnitin ketjut.Ja seuraava kysymys kuuluu toki, missä miehen pilvipaita. No. Kankaana, ei innostunut ideasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!