maanantai 25. toukokuuta 2015

Reaverset - Star edition testissä!


Olen jo esitellyt kolme paria Reaverseja. Tällä erää näissä neulotuissa "Converseissa" aiempiin on erona virkatun pohjan tilalla neulottu pohja. Ohjeen kyseisiin tossuihin voi ostaa Ravelrysta. Vaikka itse olen virkkuukoukun varressa vielä aloittelija, kolmansien tossujen jälkeen äänen minulta saavat nimenomaan nuo virkatulla pohjalla olevat tossut.

Neulotut pohjat ovat nopeammat ja helpommat tehdä. Huomattavasti. Ne ovat kuitenkin ilmeeltään minusta sen verran pliisummat, että tykkään virkatuista enemmän. Koko on kuitenkin näissä kerralla passeli, kun taas virkatussa paljon enemmän käsialasta ja "fiiliksestä" - ehkä vähän tuuristakin - kiinni. 


Miehen täti esitti jossain vaiheessa - ehkä vähän ohimennenkin - toiveen vaaleanpunaisista tossuista. Syntymäpäivä kolkuttelikin sopivasti ja näin kahvipöydän ääressä seuraan pääsivät uudet tossut. Lankana näissä siis seiskaveikka ja toteutus aivan ohjeen mukainen. Opinpa muuten tekemään nuo valkoiset virkkauksetkin oikein tällä kertaa! Seuraavaksi aion kokeilla tätä Star Edition -ohjetta pienin muokkauksin: nythän kärki on tehty nurjalla silmukalla, mutta miksei se voisi olla kokonaan oikeaakin. Ehkä kokeieln niin seuraaviin.2 kommenttia:

  1. Kärkiläppä näyttää olevan nurinperin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuulemma on :) No ensi versioihin sitten oikeinpäin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!