maanantai 8. huhtikuuta 2024

Uniikit: Kivivyöry


Tämä ihana ametisteja täynnä oleva Kivivyöry-trikoo on Uniikit.comin omaatuotantoa. Tämä kuosi on tosi kaunis ja tyylikkään erilainen. Äitini ihastuikin trikooseen heti ensisilmäyksellä, joten ompelin kankaasta hänelle paidan.


Tein joku viikko sitten samalla mallilla paidan itselleni. Tuo paita on kerännyt paljon kehuja, joten käytin samaa mallia myös äidin paitaan. Paidan kaava on Suuresta käsityölehdestä 2/24 merinomekkokaavalla paitapituuteen lyhennettynä. Myös tähän nostin pääntietä.


Hihansuut on rypytetty framilonilla. 


Tästä paidasta tuli kyllä oikein kiva!


https://www.uniikit.com/tuote/trikoo-kivivyory-ametisti-2/


lauantai 6. huhtikuuta 2024

Paketteja poikasille


Pari viikkoa sitten vieteltiin kummipojan syntymäpäivää. Poju tykkää kovasti sammakoista, joten ompelin hänelle kesää silmällä pitäen t-paidan tästä Lalian sammakkotrikoosta. 


Paidan pääntie on kantattu käsin trikoolla. Tikkaukset on tehty peitetikkikoneella.


Ompelin pojulle myös pari Pokemon-teemaista pitkähihaista. Collegekangas löytyi Myrtikiltä, trikoo on sen sijaan Uniikit.comilta.


Trikoopaitaan ompelin perinteisesti hihansuihin pitkät resorimaiset kappaleet ja pääntien kanttasin trikoollakäsin. Collegepaitaan ompelin pääntielle, hihansuihin ja helmaan resorit.


Collegepaidan ompelin muistaakseni käyttäen Jujunan collegepaitakaavaa.


Alkuvuodesta juhlittiin myös kymmenenvuotiasta, joka sai lahjaksi trikoopaidan Paapiin Hauki-trikoosta.


Lalian Rekat-trikoo ihastutti uutuuksissa. Siitä valmistui trikoopaita ja loppupala hyödynnettiin boksereihin.

Eilen vietettiin kahdeksanvuotiaan syntymäpäivää. Tuosta paketista kuoriutui ekaluokkalaiselle karhukuosinen trikoopaita mustalla takaosalla.