lauantai 29. helmikuuta 2020

Legginsejä


Pikkuneitien kaappeihin voi viimein päivitellä legginsejäkin, kun trio on virahtanut ihan silmissä. Kuopukselle riittää vielä isoimmat tilkut, muttei kauaa - mutta onneksi on tädinmurunen ja kummilapset.


Kuopukselle ompelin Kankaita.comista tilatusta yksisarviatrikoosta legginsit Nuppusen kaavalla. Legginseistä tosin tuli reilut, sillä pituutta laitoin sen, mihin sain palan riittämään. Lahkeensuihin laitoin resorit.



Esikoiselle kokeilin myös Nuppusen kaavaa ja ompelin Paapiista legginsit. Tätä kangasta on kommentoitu liian kapeksi, matalavyötäröiseksi, mutta leveälahkeiseksi kaavaksi. Kuopuksella tämä kaava toimii hyvin, harvat legginsit näyttävät hänen päällään legginseiltä, mutta nämä ovat riittävän kapeat. Lahkeensuun voisi ommella hieman kapeammaksi. Myös vyötärönkorkeus on ollut hyvä. Isompien tyttöjen kohdalla haarakoukku ei istu aivan yhtä hyvin.



Pinkkipallo tilkkulaatikosta ommeltui myös legginseiksi lahjeresoreilla. Vyötärölle tein trikookaitaleen, joka on yksiväristä pinkkiä.



Äitini hyväkuntoinen käytöstä karsiintunut paita löysi myös uusiokäyttöä legginseinä. Myös näihin lisäsin resorit, jotta sain pituutta tarpeeksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!