lauantai 28. lokakuuta 2023

Collarikauneutta


Pitkästä aikaa tuli ommeltua omille neideille uusia yläosia. Ompeluun pääsivät jo tovin jemmatut, herkulliset colleget. Suurimmassa osassa paidoista on kaavana Mekkotehdas koululaisten tyyliin -kirjan Kahden-paita. 


Esikoiselle ompelin kukkapaitoja. Paidoissa on pääntiellä, hihansuissa ja helmassa resoria renkaaksi ommeltuna.


Tokaluokkalaiselle ompelin kuosillisia paitoja, onneksi hän rakastaa värien lisäksi kuoseja. 


Keskineiti sai myös nämä Nappinjan suloiset koalat ja oravat paidoiksi. Tuo koalan okra on kyllä aivan ihanansävyinen ja siihen löytyi aivan täydellisesti mätsäävää resoriakin.


Paria collegea oli vähän reilummin, joten niistä sain keskineidille paidan sijaan tunikat. Myös tunikoiden helmaan ompelin resorin.


Leopardintäpliä rakastava pikkuneiti sai kirpparilta ostetusta neuloksesta paidan. Myös tämän paidan pääntien ja hihansuut toteutin samaan tapaan.


Kuopus sai myös Nappinjan pikkupionista laventelinsävyisen collegen. Myös tähän löytyi kivasti mätsäävää resoria.


Järjestin instagram-tililläni arvonnan yhdessä Rakkauskromosomin kanssa. Arvonnassa voittaja sai valita muutamista vaihtoehdoista paidan. Voittaja valitsi tämän ajokonetrikoon, josta valmistuikin paita koossa 110 cm. Pääntie on kantattu käsin samalla trikoolla ja tikattu peitetikkikoneella. Hihoissa on samankankaiset resorit.


Jemmassa oli pala Pupu Tupunaa, josta ompelin viimein collegepaidan. Tähän paitaan ompelin resorit hihansuihin ja pääntielle. Helmaan en resoria nyt laittanut.


Pinkistä collegesta sai pieni syntymäpäiväsankari setin. Peruscollegepaita ja taskulliset housut sopivat yhteen, mutta ne on helppo yhdistää monen muun vaatteen kanssa myös.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!