maanantai 21. heinäkuuta 2014

Yksivuotiaalle pikkuprinssille

Neidin pikkuserkku täyttää komean yhden vuoden ja pitäähän pikkuprinssin paketti saada. Koska pikkumies ei varsinaisesti itse vielä ymmärrä pakettien sisällölle, vaan pakettinarut ja rapiseva paperi voivat olla se paras juttu, uskaltaa paketin sisään kääräistä pehmeää ja käytännöllistä ;) Housuja oli ainakin toivelistalla ja niinpä sekä omastamme, että erään toisen sukulaisen paketista pikkumies tulee pöksyjä löytämään.

Ensimmäiseen pakettiin minulta pyydettiin parit collegehousut. Niihin löytyihin kahden eri sävyn sinistä colitsia kangaskätköistä. Poikavärejä onkin enemmän "jouten", kun omalle neidille väistämättä tulee tehtyä enemmän tyttöväreissä. Resoreihin vyötärölle ja lahkeensuihin laitoin harmaata, joka minusta sopii kivasti.
Oman porukan pakettiin tein pikkumiehelle setin, joka koostui siniraidallisesta trikoopaidasta sekä tummansinisistä colitsipöksyistä. Paitaan laitoin housukankaasta kyynärpaikat. Sekä paitaan että housuihin tikkaukset tein peitetikillä koristetikaten. Pääntielle valikoitui valkoinen resori tikin kanssa samaan sävyyn eli valkoisella.Kyynärpaikat ompelin näppituntumalla nurjalta puolen, mikä ei välttämättä ollut se fiksuin vaihtoehto: vähän tikki vingertää. Kieltämättä kolmeneulaista tikkiä on raskas myös käännellä, joten aivan kulmatonta ei tikinmeno ole.Housujen vyötärölle on ommeltu kuminauha. Sekä vyötäröä että helmaa koristaa peitetikki.


Kokoa vaatteilla on 86 cm. Varmaan reilut vielä, mutta eivätpä tosiaan ainakaan pienet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!