sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Retroa! Joustofroteepotkarit koossa 68 cm


Uusimmat Me&I-omenapotkarit ovat kyllä aivan ihanat. Varsinkin niiden malli iski heti silmääni ja pidän kyllä väreistä ja applikaatiostakin. Kaverini tilasi nuo ihastuttavat omppupöksyt koossa 62/68 ja sain ne hetkeksi lainaan. Niinpä piirsin niistä kaavat, joita muokkasin hieman ja päätin käyttää näihin potkareihin yhden jemmassa olleista joustofroteistani. Kätköistä löytyi ruskeapohjainen joustofrotee, jota piristävät keltaiset pallot. Reunoihin löysin keltaista resoria ja lisäksi tarvittiin neppareita. Olen kyllä taas innostunut neppareista, pitkästä aikaa pihdit, nepparit ja minä sovimme samaan lauseeseen ilman harmaita hiuksia.



Pääntiestä tuli aika pieni... Mutta saa nähdä, kuinka pääntie toimii käytännössä. Kanttaus toi sentin lisää, kun vasta lähes valmiissa työssä muistin jättäneeni pääntiellekin sentin saumavarat. Tämä on hyvä muistaa ensi kerralla. Tästä syystä olille laitoin vain yhdet nepparit, kun ei säädön varaa oikein ole. Haaraan laitoin nepparit myös helpottamaan vaipanvaihtoa.




Nyt hetkeksi potkarit jemmaan odottamaan pikkusiskon kasvua, joka muuten on hurjaa! Ajatella, jos itsekin saisi lisää painoa kuussa yli kolmanneksen. Huih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!