perjantai 10. huhtikuuta 2015

Eskimo-langasta huopatöppöpset

Olen kuullut Dropsin Eskimo-langasta paljon ja sen ollessa tarjouksessa otinkin kyseisen langan testiin. Nyt säilössä on sitä väriä, jos toista. Kieltämättä Puron ja Joen jälkeen tämä lanka on hyvin erilaista: paksumpaa ja näppituntumalta erilaista. Tätä lankaa bambupuikoilla neuloessa tulinkin ajatelleeksi, miten ihana tästä olisi neuloa pipo ja lapaset! Huovutukseen lanka tuntui kovin paksulta. 

Neuloin tossut tytöilleni kutosen pukoilla ja liekkö parempi ollut käyttää vaikka kasin puikkoja. Aika tiivistä jälkeä tuli ja huovutuksessa kävi, kuten arvelinkin: neljänkympin pesun jälkeen lähtivät tossut uudelle kierrokslle kuuteenkymppiin. Varret neuloin irrallisena Novitan Seiskaveikasta. Isosiskon tossuissa täsmäsin värit, pienemmissä en viitsinyt, kun olisi mennyt lankaa hukkaan. 
Ensimmäisen pesun jälkeen silmukat erottuivat selvästi, eikä koko miellyttänyt. Toisen pesun jälkeen ne onneksi kuitenkin vielä tiivistyivät ja kutistuivat.
Silti tossuista tuli isot.. Mietinkiin lähtevätkö lahjakassiin vai toivonko, että ovat tyttösille syksyllä sopivat. Ehtiväthän ne sitten joulupukin matkaan, jos pieneksi sitä ennen ehtivät :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!