sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Syksyn kukkaset


Puhuinkin jo tovi sitten, että ostin Ehta-kaavan myös naisille. Ostinhan sen myös tyttöjen versiona ja olen kyllä tykännyt. Hihanmitta tässä naistenkaavassa on minulle reilu, mutta varsin helppohan sitä on muokata. Muuten olenkin onnekas, sillä kaavaa ei vaadi minun kropalleni muutoksia ollenkaan. Tässä säästääkin hurjasti aikaa ja hermoja :) Tällä hetkellä, kun ompelu on sitä, että käyn äkkiä pari saumaa suruuttelemassa ja jatkan sopivan välin tullen, mieluiten tekee mutkatonta. Ihanaa, kun saa jotain niin mieleistä aikaan.

Kangas on peräisin Kankaiden yöstä, johon osallistuin ekan kerran - kiitos vain tästä eräälle kaverille, Lindalle Nuutikki-blogin takaa. Onneksi löysin tämänkin kankaan hyvästä alesta - kenenltä en muista -, joten raaskin sen napata kangasvuorta täyttämään. Eikä se kauan ehtinytkään kasassa olla, kun se oli ommeltava mekon muotoon.

Tällä viikolla töissä olin joka päivä legginseissä ja niiden kaverina tunika tai mekko. Jotenkin kiva ommella töihin uutta tämän äippäloman jälkeen, vähän niinkuin uusi alku taas hetkeksi. Täytyy myös myöntää, että kiva välillä pukea sellaistakin, jossa ei tarvitse vauvan ruokkimista huomioida ollenkaan. Antaa ihan uusia ulottuvuuksia taas ompeluun.


Se huono mekossa on, että resorit ovat valkeat. Odotan jo kauhulla, koska porkkanasoseet värjäävät hihansuut tai tiputan mustikkaa pääntielle. Tarpeeksi kömpelöltä ihmiseltä, kuten minulta, tämä ei olisi edes temppu eikä mikään.




Taskuista luin keskustelua, että olisivat liian suuret, mutta aivan sopivat minun makuun. Ovat muuten ommellut peittarilla, jolla oli tuolloin huono päivä ja katkoi kokoajan toista lankaa. Tästä syystä vai yksi lanka kulkee, mutta eipä taskun kohdalla joustoa tarvitakaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!