sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Legginsejä ja muunnelmat

Koot.fi legginsikaava on kyllä kerrassaan mahtava, istuvuus on juuri niin huipussaan kuin luvataankin. Kun viime legginseistä vain puolet lopulta päätyivät omaan kaappiin, päätin tehdä muutamat omannäköisemmät legginsit. 

Kaikkien kankaat on Kangaskapinalta. Tilkkutäkki ja Romantiikka nimenomaan legginsejä varten ostettukin. Tilkkutäkki on kankaana minulle kovin harmaa, mutta sen printti viehättää kovin. Romantiikka taas on aivan täydellinen sävymaailmaltaankin. Olen myös retrosävyjen ystävä, joten myös kolmannet kolahtavat.
Pitkät näistä taas kyllä tuli, taidan olla tappijalka kaavaan. Saa nähdä, kutistuuko pesussa vai tarvitseeko ottaa koneen alle. Iso homma ei lyhentämisessä ole joka tapauksessa, joku muu vaan saisi katsoa mitan.Muunnelmat olivat harjotuskappale housuihin, jollaiset kaveri tahtoisi. Vaikka luulin leventäneeni legginsien lahjetta reilusti, saa leventää ensi kerralla reilusti enemmän, jotta resoreilla saa kunnon pussituksen aikaiseksi. Madalsin vyötäröä ja korvasin sen resorilla. Kuten alunperinkin ajattelin, resori kyllä vaatii sisäänsä myös kuminauhan. Uudet testiin siis... mutta kyllä nämäkin käyttöön tulevat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!