lauantai 4. maaliskuuta 2017

Kesän kadonneet

Ompelin loppukesästä ensimmäiset kietaisubodyni kantinkääntäjällä. Tuolloin minulla oli käytössä vain nelinkerroinkääntävä kääntäjä ja senkin kanssa erimielisyyksiä: tikki ei aina osunut kanttiin täysin ja kantti saattoi mutkitella kesken ompelun - sanalla sanoen äärimmäisen ärsyttävää.

Purin kesällä kuitenkin tilkkulaatikkoa ja ompelin aarteista bodeja Ottobren Warmly wrapped -kaavalla. Suurinpaan osaan piti yhdistää raitaa jo riittävyyssyistä, mutta kyllä ne niin kiva piriste ovat kietaisumallissa muutenkin :) neppareina tuolloin käytin Ebayn värillisiä - edullisia, mutta ei noihin voi Prymien jälkeen palata!


Kaksi näistä loppukesästä ommelluista, tähän päivään asti hyvässä jemmassa - joku sanoisi ehkä kadoksissa... - olleista on tehty koossa 56 cm. Vahvasti kyllä epäilen kaavaa reiluksi.

Housut ovat Ottobren Straight Stripes, pienennettynä lähes lahkeettomiksi. Tuskin mahtuvat monesti päälle :D


Viisi herkkua on koossa 62 cm. 
Kaksi 68 cm koossa tehtyä Ottobren Sausage dogilla. 
Täytyy kyllä myöntää, että näiden jälkeen on tullut ommeltua niin paljon näilläkin kaavoilla ja ihastuttua kolminkerroinkääntävään kääntäjään niin totaalisesti, että tänä päivänä olen työnjälkeenkin aivan eri tavalla tyytyväinen. Käyttökelpoisia nämäkin silti jokainen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!