maanantai 28. elokuuta 2017

Pinkkiä, frilloja ja pitsiä

Vaikka meidän neitosten vaatekaapeista löytyy vaatetta pienen kylän tarpeisiin, pitää se sisällään vain printtejä, kuoseja ja värien sekamelskaa. Siispä tällä kertaa melkeinpä oikeaan tarpeeseen: värien ja kuosien rakastajan näkökulmasta hyvin tylsästi ja pelkistetysti yksiväristä. Pienin neiti sentään sai bodeihinsa pitsiä kummin siskon verhojen lyhennyksestä.


Vaaleanpunainen trikoo on Onmellisen avajaistarjouksista napattua, pinkit Kangaskapinan valikoimaa (ah, mikä laatu! Ja edullinen). Isompien frillatunikoissa kaavana Jujunan Butterfly kesäkaavapaketista ilman olkafrilloja ja pitkillä hihoilla. Loppukankaista tehdyissä bodyissa Jujunan vauvakaavojen Nooa-body hieman pidennetyllä haaraosalla.

Ensimmäistä kertaa kanttasin kääntäjällä trikoota. Toimihan se ihan, mutta paljon paremmilla mielin selviän jatkossa käyttämällä resoria kanttauksissa.
Ensimmäiseen pitsibodykokeiluun ompelin pitsin päälle tikkaamalla alaosan päältä kiinni etukappaleeseen, toiseen tein poikkisauman. Ehkä kuitenkin matalampi pitsi, kuten vaaleammassa bodyssa on, on kivempi. Täytyy katsoa päällä, kun on housutkin bodyn päällä.Rullapäärme on kyllä näissä frilloissa aivan ehdoton!

Nyt voi isommat pukea värihirvityslegginsejä yhteensopivimmin parein! Ja verhoa on jäljellä vielä lisätehtailuihin ja täytyyhän kummin uusimman murun saada myös omansa 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!