sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Pläjäys Paapiita

Tässä tulee pläjäys erästä suosikkikankaanvalmistajaa, Paapiita. Kotimaista suunnittelua, söpöjä kuoseja ja herkullisia värejä.


Kolmesta metristä Paapiin kankaita valmistui kasa vaatetta kahdelle pienelle ihmiselle: isommat ovat kokoa 92 cm ja pienemmät 62/68 cm. Lisäksi mukana kaksi jumpsuitia nukeille, joista toinen iso Babyborn ja toinen pieni, pehmeävartaloinen.


Mustasta tiikeristä valmistui housut Ottobren Straight stripesiä resorivyötärölliseksi muokaten. Vauvan jumpsuit on Ottoben mallia (muistaakseni vuodelta 2012), johon tein pitkät resorit käyttöikää jatkamaan. Tein myös vetoketjun alkamaan heti resorista, jotta se olisi helpompi pukea vauvalle. 

Housuissa kaavana on Jujunan Niklas, johon resoriosuudet on tehty samasta kuosista. Tässä myös lahjeresorit voi ensin taittaa ja myöhemmin avata suoraksi.

Keltaisesta tiikeristä valmistui paita Paapiin kaavakirja lapsille Myyry-kaavalla. Legginseissä on Noshin kaava, joihin kääntölahkeensuut tuovat käyttöikää. Bodyssa pohjana on Jujuna, mutta haaraa pidensin saadakseni siihen tuplanepityksen. Hihansuissa on pitkät resorit.


Vihreästä Kielosta tein paidan Myyry-kaavalla. Nuken jumpsuitien kaava pienempään on muokattu Dobermamin nukkekaavoista ja isompaan olen kaavan saanut kaverilta, joka on joskus aikoinaan piirtänyt kaavan jostain nuken jumpsuitista.


Pitsivetoketjut ovat niin vaivaton vaihtoehto varsinkin nukenvaatteissa, joissa suhrataan kovin pientä. 

Kaikki käänteet on tehty peitetikkikoneella ja kolminkerroinkääntävällä kääntäjällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!