keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Perusyläosia


Esikoinen on venähtänyt viime aikoina sen verran, että sain hyvällä omallatunnolla tehdä hänelle muutaman paidan. Kankaita.comilta tilatut ballerina- ja kimaltava tähti sopivat kuin nenä päähän, joten ne pääsivät heti käyttöön. Kaavana näissä on Paapiin kaavakirjan Myyry-paita. Ballerinaan täytyi kikkailla lisää tyttömäisyyttä ja söpöisyyttä lisäämällä helmaan pitsi. Pitsi on ensin ommeltu renkaaksi ja sen jälkeen ompelin sen peitetikkikoneella helmaan. 

Tähteen tein kantin trikoosta. Aika hyvin senkin laittaminen onnistui kääntäjällä, vaikka resori on kyllä vaivattomampaa.
Keskimmäisen kokoa valmistui minttu jääkarhutunika Paapiin Siiri-kaavalla. Tähän muokkasin kaavaa hihojen pitkien taitteiden verran.Ja koska vaatteet on ommeltu viime kuun lopussa, juuri ajoissa ehti valmistua myös keskisiskoksen kissateemainen Halloween-paita.
1 kommentti:

  1. Hei! Luvin koti-Karjalasta jutun teijän lahjotuksesta! Kyllä tulin hyvälle mielelle kun ootta keksineet tuon auttamisen.
    Mukavan näkösii lasten vuatteita tiet, tuo kissateemainen vallankin. Miulla kun ol pojat kolomekymmentä vuotta sitten pieniä ompelin heille paljon vuatteita. Nyt tien vuan ihelle.
    Terv. Ulla Rannanpihassa blogista!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!