tiistai 5. kesäkuuta 2018

Muumiverhoilut


Meillä tykätään Muumeista - eikä se taida tutuille olla epäselvää: vitriinistä löytyy muumimukeja, kuten myös kahvipöydästä, pihassa törröttää muumitalo ja muumilakanat nyt ovat kiistatta parhaat. Ehkä olem itse muumeihin pahiten hurahtanut, mutta onneksi ymmärtäviä hurahtaneita löytyy reilusti lähipiiristä.

Viikonloppuna pääsin Matkuksen Finlaysonin myymälään, jossa oli muumiverhoja 70 % tarjouksella. Onneksi matkaseura mietti ääneen, jotta eikö noissa olisi kangasta ulkokiikkuun ja niihin lasten lepotuoleihin. Voi kyllä! 


Päällystin vanhat auringonhaalistamat ja kulumaa jo ottaneet päälliset muumikuosilla. Laitoin näihin piilovetoketjut, jotta tarvittaessa peseminenkin onnistuisi ongelmitta.Lasten lepotuolit ostin viime kesänä Tokmannilta. Siinä ne vuoden päivät kesti auringon ja sateen, kunnes nyt keväällä istujat menivätkin kankaista läpi. Tein uudet päälliset samoista Finlaysonin verhoista. Ja juu, ensimmäisen Muumit vilkuilevat taivaalle, mutta erottavatpan tuolinsa.

Tein tuolinpäällisistä pujotettavat, jotta ne saa tarvittaessa pois esimerkiksi pesuun tai säilöttäessä. Tyynyt ovat tarranauhalla kiinni takaosassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!