torstai 6. syyskuuta 2018

Tilkkulaatikon herkkuja


Tilkkulaatikon kevennys jatkuu, tällä kertaa paitojen muodossa. Tein kuopukselle viisi paitaa kahdessa eri koossa, yhden kummipojan pikkuveljelle ja vieläpä bokserit itse kummipojalle.

Kummin murunen sai bokserit Jujunan alusvaatekaavasetin Pikkukarhu-kaavalla. Tilkku oli näihin juuri sopiva. Vyötärölle leikkasin trikookaitaleen, jonka sisään ompelin kuminauhan.Nuppuprintin Lumimarja-tilkku riitti t-paidan etukappaleeseen, hihoihin ja takakappaleeseen keskisaumalla. Kaikissa paidoissa kaavana on Paapiin Myyry.Ainolan Kirsikankukka-jämä sai lisäkseen vaaleanpunaista. Pääntien kanttasin kuositrikoolla käsin.


T-paidat toivottavasti mahtuvat ensikin kesänä. Pitkähihaset tein nykyistä reiluhkoa kokoa. Ainolan kankaaseen lisäsin toisen hihan mustaa.


Kuopuksen poikakaveri sai pingviineistä paidan. Mustat hihat tilkun lisäksi tarvittiin, mutta varsin hyvin ne tähän kuosiin kyllä sopivatkin.


Haave designin Poreeseen lisäsin vaaleanpunaisen hihan. Tämä paita on seuraavaa kokoa kuopukselle, voisi laittaa vielä hetkeksi jemmaan.


Pupujemma oli pakko tehdä nyt sopivaksi, niin ihana siitä tuli! Onneksi tätä minulla on täysleveäkin jemmassa, tytöille meinasin legginsejä ja itselle tunikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!