perjantai 8. maaliskuuta 2019

Kuopukselle ja mummelille


Ompelin kummipojalle synttärilahjaan keltaiset housut ja lepakkopaidan. Jämät käytin kuopuksen uusiin, isompiin vaatteisiin, hän kun ainakin tällä hetkellä hyväksyy muutakin kuin pinkkiä, helmat toki ovat plussaa.

Olaf-kankaan pikkuneiti kaivoi itse kangaslaatikosta, jotein tein siitä raitaan yhdistäen paidan Paapiin Myyry-kaavalla. Hyvin samanlaisen paidan tein joku vuosi sitten esikoiselle, mutta se matkaa jo maailmalla. Raita on Bellabitiltä. 

Majapuun Party Bat on aivan ihana kuosi. Keskimmäinen kaivoikin collegejemmasta saman kuosin mangonvärisen collegen ja haluaa siitä itselleen. 


Keltaisten housujen kaavana on Jujunan ilmaiskaava Hidden treasure. Treeniä, treeniä, niin alkaa taskut asettua kohdilleen. Mitä joustavampi kangas, sen enemmän haastetta!Äidilleni ostin pari trikoota Verson puodilta (Sielunlintu) ja Ommelliselta (Poppy) kankaiden yönä syksyllä ja nyt viimein ne ovat paitana. Kaavassa on pohjana Jujunan naisten Adalmiina, kädenteitä avarsin hieman ja helmasta tein toivemittaisen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!