perjantai 5. huhtikuuta 2019

Ensimmäinen Cocoon dress


Cocoon dressin kaava-arkit ovat jo pitkään odottaneet kokoamista. Vihdoin sain homman tehtyä ja teippailtua arkit toisiinsa. Hämmennystä aiheuttikin koon valinta, mutta aika hyvin se sattui kuitenkin - pidän kuitenkin senttikokomerkinnöistä enemmän. Meidän isommat tytöt ovat sen verran pitkiä, ettei yleensä ikäkoot satu kohdilleen.


Tämän kaavan olkafrillat ovat täydelliset omaan makuuni, eivätkä liian massiiviset. Ompeluvaihdossa nuorin sai tällä kaavalla syksyllä mekon ja se on ollut tosi ihana. Tähän mekkoon tein kuitenkin ohjetta uhmaten täyspitkät hihat. Koon verran reiluhko tämä mekko nyt on, mutta Paapiit ovat meillä käytössä kutistuneet kohtalaisen reilusti. Lisäksi näyttää tuo aurinko kasvattavan kasvien lisäksi lapsia.

Kankaana on Paapiin Juhlat. Tykkään kuosista ihan tosi paljon ja esikoinenkin sen kelpuutti. Sinisävyisiä vaatteita meiltä ei juuri löydy, eikä kankaitakaan, mutta tästä tykkäsin. Koko kangas olikin käytettävä kerralla ja kuopus sai mustaan yhdistettynä tilkuista paidan koossa, johon on pikkuhiljaa siirtymässä. Kiva, että alkaa pikkuhiljaa tulla tarve uusille, pääsee kesällä taas tyhjentämään tilkkulaatikkoa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!