perjantai 5. kesäkuuta 2020

Kukkahupparit


Olen viimevuosina lämmennyt suuresti kukkakuoseille, ja tarjontaa niissä onkin nykypäivänä runsaasti. Myös minun kätköissäni on useampi kukkatrikoo ja -college odottamassa vuoroaan.


Kaksi hyvin kuuluisaa ja näkyvyyttä saanutta kukkakuosia ovat Elina Antilan Pionit ja Babushka roses. Pioneita myy Nappinja, ruusuja sen sijaan löytää Ommellisen valikoimasta.


Nämä kumpikin ovat ohutta, notkeaa collegea. Ompelin nämä hupparit jo pari kuukautta sitten, kun etäopetus oli kuumimmillaan: en pukenutkaan perinteisesti mekkoa työpäiväksi, vaan päälle valikoituivat hupparit, joita en sitten enää omistanutkaan.

Tein itselleni LillaLumin Jasu-hupparin isoimmalla koolla omat hupparini, pituuden mallasin sopivaksi. Myös esikoisen samisteluhuppari on tehty kyseisellä kaavalla. Itselleni olisi voinut mennä pienempikin koko, mutta toisaalta en halunnut hupparista ihonmyötäistä.


Tämä vihreäpohjainen Babushka roses mietitytti kankaana, mutta valmiina se on silkkaa rakkautta. Huppuun lisäsin Kangaskapinan herkkää vaaleanpunaista trikoota. Resorit tahdoin samasta kankaasta.







Pioneihin tein myös resorit samasta kankaasta. Vanhanroosansävyinen trikoo on myöskin Kangaskapinalta.





Jujunan Casual week -kaavapaketin housukaavalla tein farkunnäköisestä trikoosta housut huppareiden kaveriksi, sillä collarit eivät tuntuneet oivalta vaihtoehdolta eikä legginsitkään joka tilanteeseen riitä. Kangas näihin on hankittu jo tovi sitten Kangaskapinalta.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!