torstai 29. huhtikuuta 2021

Kissajengiläiset

Tämä ihana kissatrikoo löytyi Ihetehhenin alelaarista. Nappasinkin sitä Hannalta kerralla useamman metrin, jotta sain tehtyä sitä koko triolle toiveiden mukaiset vaatteet. Myös muutama tilaustunika toteutui samasta kankaasta ja viemiset kummin hurmurille.


Esikoinen toivoi mekkoa. Ompelin hänelle taskullisen mekon LillaLumin Amanda-kaavalla. Kaavassa on ihana helma. Helma on rypytetty framilonilla. Pääntie on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen, kuten itseasiassa kaikissa näissä yläosissa. 


Hihansuissa on samankankaiset resorit, joten mekko menee oikeastaan tuplakoossa. 


Keskimmäinen neiti tahtoi perustunikan. Vastaavanlaisia tunikoita lähti kaksi maailmalle. Hihansuissa on resorikanttaukset pääntien tavoin. 


Kuopus tahtoi myös mekon. Hänelle on tärkeää, että helma pyörii, joten tein mekkoon täyskellon. Kaavana tässä LillaLumin Alice. 


Tein tytöille myös toiveiden mukaan legginsit. Pieni laskuvirhearvio mukaan mahtui, joten kuopus sai vain toiseen lahkeeseen kissoja. Mätsäävää oranssia löytyi onneksi jemmasta. Kaavana housuissa on muokatusti Nosh - täytyisi orientoitua piirtämään isompaa kokoa kaavasta. 


Tein tilkuista viemisiä hurmuripojalle oranssein täydennyksin. Bodyn kaava on Jujunan Nooa, housut oma muokkaus. 


Ja teinpä oranssiin yhdistäen esikoiselle tuubihuivin. Nyt on kissaihmisille kissoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!