lauantai 6. marraskuuta 2021

Lycratilkuista bikineiksi


Heräsin aamulla ajatukseen, että tilkkulaatikkoon hetkeään odottamaan jääneet Uniikit.comin omatuotannon lycratilkut pääsevät tänään bikineiksi. Olin näin jo ajatellut heti trikoidenkin jälkeen, mutta malli ei ollut selvillä, eikä minulla ollut oikein aikaakaan bikiniompeluille. Ei ehkä varsinaisesti paras sauma ollut tänäänkään, mutta nyt polte oli kova! 


Rouhee-lycrassa liikkeelle lähdin selästä. Etuosan nappasin Puuhakaspajan urheilutoppikaavoista, joita olikin jo lomaviikolla tarkoitus testata. Selkämykseen tein erilaiset olkaimet ja muutenkin takakappaleen toisin. 


Ompelin vuoriin käsin kiinni Jujunan vanhan malliston kupit, joita ei enää saakaan. Voi olla, että vaihdan ne, kunhan saan jostain istuvammat kappaleet. 


Takakappaleen alareunassa on kuminauha. Nämä on vuoritettu kokonaan samalla kankaalla. 


Fantasia-lycrasta tein Puuhakaspajan kaavaa paremmin noudattaen bikinien yläosan. Näihin löysin vanhoista bikineistä kuppeihin ohuet "fileet". Tämä malli olikin piukempi kuin toinen, mutta hyvin tätäkin käyttää - eivätpähän ainakaan tipahda päältä. Lycra ei riittänyt takakappaleen vuorittamiseen.


Nyt käyttöö odottamaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!