keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Vielä viimeisen kerran: joululahjoja

Vielä muutama joululahja on postaamista vailla. Nämä vaatteet ovat kaikki pienille tytöille. 


Jemmoists löytyi ihanan pehmeä trikoo, joka on jo hieman pidempään ollut jemmassa. Ompelin trikoosta legginsit joululahjaksi bonusserkulle, lopusta riitti vielä legginsit omalle kuopukselle. 


Isommissa kuminauha on ommeltu irrallisen trikookaitaleen sisälle renkaana. Pienempiin ompelin kuminauhan vyötärölle renkaaksi. Tikkaukset on tehty peitetikkikoneella.


Ekaluokkalaisen joululahjasta kuoriutui keltasävyinen paita, jonka kuosi on koulumaailmasta. Pääntiellä ja hihansuissa on resorikanttaukset kääntäjällä ja peitetikkikoneella. Helmaan lisäsin resorin, jotta paidan pituus riittäisi pidempään ja se kestäisi hyvin vauhdikkaan mimmin menossa päällä. 


Tilauksesta tein mustan perustunikan eskarilaiselle värikkäiden kuosilegginsien pariksi. Tunikan pääntiellä ja hihansuissa on resorikanttaukset, jotka on tehty kääntäjällä. 


Oma eskarilainen halusi ommella joululahjan ihanalle yksivuotiaalle vipeltäjälle. Hän leikkasi housut Uniikin Utuisista ruusuista housut itse ja ompeli housut kasaan. Housun resoreiden kiinnityksessä autoin ja kuminauhavyötärön viimeistelin pöksyihin. 


Bonusserkku - teiniksi jo kasvanut - sai säästöpussikuosisen yömekon. Lopusta tein unimaskin takaamaan makoisat unet. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!