torstai 7. huhtikuuta 2022

Kestotuotteet

Kestotuotteet ja kestoilu ovat mukavasti olleet nousussa jo tovin. Myös itse valmistan monenlaisia kestotuotteita, joilla on kysyntää niin itsellä, lähipiirillä kuin asiakaskunnallakin. Top3-kestotuotteet itseltäni ovat ehdottomasti kestovanulaput, -liinat sekä -liivinsuojat. 


Kestoliinoja tilauksesta teen pääasiassa 18 x 18 cm koolla, mutta herkkupalat tulee ommeltua muunkin kokoisena liinoiksi, eikä ne omassa käytössä ole olleet ollenkaan hassumpia. 


Uniikin Crazy cat -liinat jäivätkin omaan käyttöön, kuten Mutturallan kiukkunallekin. Näistä omilla neideillä on vaatteet ja heistä on aina yhtä hauskaa löytää samoja kuoseja myöskin liinoista. 


Myös pienimmät tilkut on kiva hyödyntää kestovanulapuiksi. Sekä liinojen, että lappujen reunat on huoliteltu saumuriompeleella. Nämä tuotteet ovat kaksinkertaista trikoota. 


Uniikin Mökkikylä on kaunis kuosi. Myös kukkatrikoista tulee ihania liinoja. 


Itse käytän liinoja korvaamaan talouspaperin tarpeen. Ruokapöydässä lapset pyyhkivät niihin suupielet ja kädet. Niillä on helppo pyyhkiä pöytää ja muita pintoja. 


Liinat pestään muun pyykin mukana. Itse pesen liinat ja kestovanulaput 60 asteessa. 


Eurokankaan Muumista ja Kimmin viimeisistä muumitrikootilkuista valmistui myös ihania kestotuotteita. 


Tummien kestovanulappujen etu on siinä, etteivät tummat meikkijäljet haittaa. 


Pitkästä aikaa tein myös kestoliivinsuojia tilauksesta. Uloin kerros on pul-kangasta, jotta kosteus ei karkaa. Välissä on bambua, jota on myös ihoa vasten.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!