sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Eläimellisiä sukkia, raitaa ja twist or nottia

En tiedä, mitä niin inhottavaa lankojen päättelyssä on, että sukkia kertyy ja kertyy päättelyjonoon. Näin kävi myös tällä erää, kun viidet aikuisen sukat, kolmet pikkulapsen ja kahdet vauvansukat saivat vihdoin lankansa piiloon ja pääsivät kuvattaviksi.

Aikuisen sukkia tein perustekniikalla Novitan Seitsemän veljeksen langoista raidallisesta, jonka sävyt on mielestäni aivan ihanat. Moni on harmitellut, että välissä on ruskeaakin, mutta minusta se sopii raitoihin kuin nenä päähän. Nämä raitasukat päätyivätkin omaan käyttöön. Perussukkia tein myös Seiska veikan Viidakko-sarjan kahdesta eri sävystä ja pitihän pikkutiikereidenkin saada omansa. 

Ihana lilasävyinen raita ja ruskea Polkka - niin ikään Seiska veikkoja - menevät pukinkonttiin. Nämä kaksi sukkaa on tehty Twist or not -tekniikalla, josta tapasin myös nimitystä vinoruutu, jos raidoituksen tekisi itse ja salmiakkikuvio tulisi paremmin esille. Tykästyin malliin ja aion tehdä sillä vielä monet sukat!
1 kommentti:

  1. Mukavan näköisiä sukkia olet tehnyt :) itse ainakin tykkään enemmän tuosta twist or not mallista kuin tarjan vinosalmiakista :) ja teit tosi nättejä noista kiistellyistä viidakko langoista :) näyttävät kyllä todella hyvälle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!