keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Iki-ihanat kätyrit


Olen aivan hurahtanut Minioneihin, siis kätyreihin. En tiedä, mikä niissä viehättää.. En ehkä olisi niin niin ihastunut, ellen olisi pari vuotta sitten nähnyt Itse ilkimys -leffoja. Onneksi eräs oppilas sai minut pari vuotta sitten katsomaan toisen leffoista, oli nimittäin pakko nähdä toinen ja ah, voisin katsoa ne kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen. Uusin Kätyri on edelleen näkemättä, mutta aivan pakko nähdä sekin.

Kätyreitä vilkkaa nykyään monenlaisissa digiprinteissä. En liiemmin ole digiprinteistä välittänyt, mutta nämä Minionit ovat kyllä ihania. Viime viikkoina olen huomannut niitä olevan jos minkä näköisiä, mutta ei oikein tyttömäisiä, vaikka onhan Minioneissa naispuoleisiakin - sääli sinänsä.

Sinisestä ja vihreästä Kangaskapinan Kätyrit-kankaasta valmistui tutulla ja turvallisella Noshin paitakaavalla (Suuri käsityölehti 5-6/15) kaksi paitaa kummipojalle. Joka tilkun pistin kyllä jemmaan, sillä minulla on niistä aika herkullisia suunnitelmia joulun varalle... ellei aika lopu kesken. Jos ei jouluksi, niin sitten vaikka ystävänpäiväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!