perjantai 18. joulukuuta 2015

Paapii-haaremeja

Tein tovi sitten haaremipöksyjä kummipojalle ja nyt joku aika sitten tein satsin myös toiselle kummipojulle. Kankaan näihin on alkujaan Paapiilta. Juuri kaverin kanssa juteltiin, että harvasta kankaasta osaa sanoa ulkonäön perusteella suoraan, mistä ne on hankittu, mutta Paapiit tunnistaa. Hahmot ovat niin ominaisia heille ja jotenkin muutenkin. Näihin kankaisiin tulee muutenkin herkästi yhdistetyä mustaa, mutta silti niistä ei tule liian synkkiä. 

Näiden haaremien kaava on alkujaan Ottobrestä. Olisi liian helppoa kirjoittaa lehdennumero selkeästi kaavaan ylös saati sitten, että se kaava olisi käsien ulottuvilla, kun tuotoksen aikoo tänne laittaa. Ehhei, kaava on kansiossa, mutta siihen se merkitseminen sitten tällä erää onkin jäänyt.. Joka tapauksessa alkuperäisessä kaavassa on kuminauhakuja vyötäröllä, jonka olen korvannut resorilla, lahkeisiin myös olen pidentänyt resorin pituutta. Onpahan kasvuikää ja näihin vain kuuluu tuo resoreiden tuoma söpöys.

Näitä on kyllä pakko väsätä omillekin typyille muutamat, kunhan pahimmat joulukiireet hillittävät. Nämä on niin söpöjä ja taatusti mukavia päällä. Miltähän tällaiset näyttäisi aikuisen jaloissa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!