lauantai 17. syyskuuta 2016

Anelmaiset, Linnea neuloo ja neuletakki


Nyt ei kyllä ole kaikkein edustavimmat kuvat ja valotkin miten sattuu, mutta asiat tulenevat ilmi silti. Nyt on uudet Anelmaiset ja ovatkin muuten minun sävyissä. Tarkoitukseni oli sukat neuloa sillä toisella Anelmaisen ohjeella - onko varressa nyt yksi kuvio toisin - mutta huomasin taas tehneeni samalla kuin viimeksi. En kuitenkaan usko, että viimeisiksi jäävät, joten ensi kerralla sitten.

Lankana näissä on Novitan Seitsemän veljestä.
Mekon pariksi sopii uusi mekko, joka on tehty Ruskamekon kaavalla. Paapiin ihana Linnea neuloo on aivan minun kuosi, tykkään ihan älyttömästi. Taskuissa on mustavalkeaa raitaa, kuten myös pääntiellä alavarana. 

Ja vielä tovi sitten tein neuloksesta Mekkotehtaan Huippu-takin kaavalla neuletakin, josta tulikin oikea murheen kryyni. Ensinnäkin kangasta oli liian vähän. Toiseksi se oli materiaalina minulle aivan uusi kokemus ja sen venyvyys ja täten ompelun haastavuus yllätti minut aivan täydellisesti. Suurinpiirtein symmetriseksi sain puolet lopulta, mutta ei se täydellinen ole. Taskuihin lisäsin pitsit ilmettä tuomaan. Vähän isokin siitä minulle tuli, mutta eiköhän se käyttöön eksy.

Niin! Ja suurin ongelma olivat nuo reunat, jotka kääntyivät. Lopulta silitin ne höyryn kera ja vihdoin! Nyt ne ovat suorassa. Ei ihan kohta uudelleen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!