keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Ryhmä hau!

Kangaskapinalle oli tullut Ryhmä hau -digiprinttiä, joka taatusti on vähän jokaisen pikkuihmisen suosiossa. Myös meille tuota kangasta kotiutui pätkä, joka tuli hyödynnettyä hyvinkin tarkkaan.


Hinnaltaan kangas oli edullisempaa kuin monessa muussa paikassa, kerrankin åikkusiskokin sai muuta kuin tilkut ;) Isommalle fanille tein tunikan (paitaehdotus ei mennyt läpi prinsessalle) Ottobren Blå blomman suoralla helmalla. Kantti helmassa on kyllä tässä mallissa kiva, se seuraavaan. Taskuthan ovat aina in. Hihat pidensin täyteen mittaan ja vähän taisivat reiluksikin mennä. Onneksi lapset kasvavat ja hyvin menee käytössä hihoja kääntämällä :)

Pienempi siskos sai kankaasta paidan Noshin kaavalla, kuten myös ystävän samanikäinen tuore hau-fani. Ihan pakko oli tehdä nuoremmalle myös legginsit, nekin Noshin kaavalla. En tehnyt legginseihin kääntölahkeita, vaan pidensin ne vastaamaan 98 cm kokoa.

Loppupala taittui vielä 62 cm bodyksi Jujunan kaavalla, kun takakappaleeseen teki sauman. Sehän jää kuitenkin housujen alle piiloon, niin haittaa menoa. Tykkään muuten noista Jujujan vauvakaavoista ihan hirveästi, saatte nähdä myöhemmin, kunhan eräät juhlat on vietetty ja lahjan saaja saanut pakettinsa avattua :)Sovituskuvaa koitin nappailla, mutta sen verran liikkuvaa sorttia olivat neidit, että tässä näkyvät varsinaisesti vain pienemmän neidin vaatteet. Vaatteet kokoa 98 cm ostovaatteissa 92/98 käyttävällä (miten paljon koot voivatkaan vaihdella!?). Ja ei, tarkoitus ei ole pitää paitaa ja legginsejä yhtä aikaa yllä ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!