sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Viimeinen "joululahjat 2016" -postaus

Postaan tähän viimeisetkin joululahjat, vaikka tästä vähän sekametelisoppa tuleekin - mutta sehän sopii teemaan? Joka tapauksessa luulen, että pehmeitä paketteja ei näiden vaatteiden lisäksi lähtenyt enää enempää tai sitten en ole kuvaillut niitä. Eräät kuvat muistan ottaneeni jo syksyllä valmistuneesta paketista, mutta niiden kuvia en enää puhelimestani enää löytänyt. Ehkä postaan ne joskus, jos ne koneella tulevat tulevat vastaan.


Kummipojan äiti tykkää ketuista. Nämä kettuvaatteet lähtivät keskimmäiselle veljekselle, jolle kankaat olin jemmannut jo hänen vauva-aikanaan. Onneksi kankaat vielä juuri ja juuri riittivät toteutettaviksi. 

Paidassa on kaavana Noshin paitakaava, kettuhousujen kaava on muokattu Ottobren Straight Stripesistä.Kettupojan äiti löysi heti joulun jälkeen olleena synttäripäivänään lahjakääreistä kaksinkertaisen trikoopipon sekä tuubihuivin. Kankaan lopusta valmistui myös toinen tuubihuivi, joka aikanaan matkaa eräälle toiselle lahjaksi.

Nuoremman kummipojan äidin toiveiden mukaan kummin murusen joulupakettiin kääriytyi pari yökkäriä. Kuosilliset kankaat on jossain vaiheessa ostettu Kangaskapinalta ja sopivat minusta yökkäriksikin hyvin, varsinkin vaaleansinisempi. Sain käytettyä housuihin jemmoissa olleita "poikavärisiä" ohuita trikoita ja viimeistään vaaleansininen resori viimeisteli yökkärifiiliksen. Kaavan pohjana näissä Ottobre 6/15 pojan yökkärikaavat kokoa 98 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!