keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Sydänystävä


Tein jo vuosi, pari sitten esikoiselle tunikan Ainolan Sydänystävät-kuosista, juurikin tästä mustapohjaisesta. Se on ollut kovassa käytössä ja nyt jo jäänyt niin naftiksi, että siirtyi keskisiskon vaatekaappiin. Pala tuota rakkautta oli tullut hankittua - hyvä on, parissakin sävyssä - ja nyt täytyi esikoiselle ommella uusi tunika. Kaverilta sain tilkut Sydänystäviä kahdessa sävyssä, joten tilkut yhdistettynä ja pinkkiä lisäten pienin siskos sai myös tulevassa koossa vaatetta.


Tunikassa kaavana on Paapiin Siiri-tunika. Pääntie ja hihansuut on kantattu kolminkerroinkääntävällä kääntäjällä. Helmaa olisin pidentänyt, jos kangasta olisi ollut enemmän.Mustapohjaiset tilkut yhdistin pinkkiin yksiväriseen trikooseen. Kaavana bodyssa on Jujunan perusvauvakaavapaketin bodykaava koossa 68 cm.Bodylle pariksi tein Jujunan Niklas-kaavalla housut koossa 68 cm. Pinkkitrikoisten polviin tikkasin suoralla tikillä yhdet ystävykset.
Sinipohjaista ystävystä riitti housujen etukappaleeseen, tausta on pinkkiä. Nämä.myös Niklas-kaavalla koossa 62 cm.


1 kommentti:

  1. Hei, voitit blogissani arvonnan, joten laittaisitko minulle spostiosoitteesi, niin saadaan palkito sulle eteenpäin? :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!